Babyliss Twist Secret Styler за коса


Compare
Babyliss Twist Secret Styler за коса
Функција на извртување: плетенките се извртуваат брзо и без напор.
Извртување на единечни и две прамени една околу друга.
Twist Secret апликација со одлични совети и упатства за стилизирање.
Напојува со батерии: 2 x големина АА батерии.

520ден