-50%

Balance Bike Baby-2021 C3


Compare
Balance Bike Baby
Детски баланс велосипед со мала големина за рамнотежа на бебиња.
Велосипед без педала кој овозможува возбудлива забава и влијае на развојот на моториката на децата.
-што е одлична подготовка за возењена вистински велосипед.
димензии 50см*18см*40см

499ден 999ден