,

BLOMBERG КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ТЕКСТИЛЕН КУФЕР

модел BLOMBERG

димензии 55см*35см*20см

2-тркала

-рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,650ден