CARB5 Автомобил со двојно USB полнење-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Со приклучоци за напојување на автомобил, обезбедете енергија за повеќе уреди.
FM предавател MP3 плеер: Модулирајте ја фреквенцијата FM исто како и радиото на автомобилот (празна фреквенција), поврзете го телефонот преку Bluetooth, за да можете да уживате во висококвалитетна музика или навигација на вашиот телефон.
USB полнач за автомобил: за мобилни уреди. Можете да ги полните телефоните или перничињата додека уживате во музиката.
**ДОСТАВА ЗА КАРГО 130Ден.

319ден