DIDICAR


Compare
DIDICAR
модел 2104 F4
Didicar е уникатна самоодна детска играчка.
Овој светол автомобил што се движи може да го возат и деца и возрасни.
Максимална тежина на возачот е 120 кг.
Didicar е секогаш подготвен за возење – без батерии, без мотори, без педали или мрсни синџири.
Само мрдајте и движете го воланот од страна на страна за да тргнете!
Добивате и помошна рачка за управување .

2,499ден