-24%

DIDICAR


Compare

DIDCAR

модел 2102 С10

Didicar е уникатна самоодна детска играчка.

Овој светол автомобил што се движи може да го возат и деца и возрасни.

Максимална тежина на возачот е 120 кг.

1,299ден 1,699ден