FM предавател X12, двоен USB излез, Bluetooth 2.1 + EDR, MP3-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Номинален работен напон: dc12v-26v
*USB1: 5 V/2,1 a
*USB2 излез: 5 V/1.0a, читање USB Flash музика.
*Поддржува формат за репродукција: MP3/WMA/flac
*ВТ верзија: v2.1 + EDR
*Аудио обработка преку Bluetooth: A2DP (пред-профил на аудио дистрибуција)
*Растојание за пренос преку Bluetooth: 5 m
*Поддршка TF картичка
*Фреквенција на пренос на FM: 87,5-108 MHz
**Достава за карго 130ден.

259ден