FREESTYLE BASKETBALL TOYS 2103 y40


Compare
FREESTYLE BASKETBALL TOYS
Детски кошаркарски штанд –
модел 2103 у40
Држачот за кошарка лесен за инсталирање и расклопување, лесен за носење и отстранување, идеален за внатрешна и надворешна употреба.
– Добра активност родител-дете, родителите можат да ги научат своите деца да играат кошарка додека ги развиваат своите вештини.
– Интеракција родител-дете, промовирање на физичкиот и менталниот развој на децата.
Одличен спорт за деца.
димензии 120см*/60см*
табла 34см*25см

959ден