GPS Mini Lokator


Compare

GPS Mini Lokator -Привезок

модел 2021 р5

Локатор која може ефикасно да ви помогне при заштита на вашиот автомобил,вашите клучеви,деца,домашни миленци … од кражба или загуба во радиус од 10 м од ефективен опсег од вашиот мобилен

.Кога вашиот мобилен е надвор од овој опсег од 10 м добивате навремено предупредување (ѕвонење)

Локаторот е исклучително мал по големина и лесен по тежина,практичен за секојдневна употреба.

Главни функции

-функција за следење (автомобил,дете,милениче,торба…)

-функција за лоцирање (растојание од 10 м)

245ден