,

GRAY-ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО-2310 D6


Compare
ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО
димензии 80см*37см*120см
*во цената вклучено е и огледалото
со три нијанси на лед светлина
со допир на огледалото
*изработено е од иверица
Тоалетната маса е едно од омилените парчиња мебел на сите дами. Тоа е женски агол во спалната соба и затоа жените го уредуваат онака како што сакаат. Тоалетна маса не е луксузна работа, туку личeн женски агол каде што се раѓа убавината и сите козметички производи се правилно складирани.

4,599ден