INTEХ БАЗЕН-28106Н


Compare

INTEХ БАЗЕН

Засилено ПВЦ тело за базен без циркулатор на вода.

Со надувување на прирабницата на базенот и полнење на ПВЦ телото на базенот со вода, тој ја добива својата конечна форма

2,500ден