INTEХ БАЗЕН-28270


Compare
INTEХ БАЗЕН
Базенот на метална рамка од серијата RECTANGULAR FRAME e совршен предлог за топло лето.
Изработен од многу издржлив трислоен ПВЦ материјал, ќе му служи на целото семејство многу сезони.
Ѕидовите и дното на базенот се испечатени со реални фотографии од океанот, што дополнително ја подобрува безгрижната забава.
 
Несомнена предност на презентираниот сет е лесното склопување кое не бара никакви дополнителни алатки.
Сите греди се поврзани едни со други со помош на пружински приклучоци или иглички.
Елементите на структурата на рамката се изработени од најквалитетен челик, отпорен на корозија.
Ова обезбедува издржливост и безбедност при употреба.
димензии 2.2*1.5*60

7,500ден