INTEХ БАЗЕН-28271


Compare
INTEХ БАЗЕН
Базенот на метална рамка од серијата RECTANGULAR FRAME e совршен предлог за топло лето.
Изработен од многу издржлив трислоен ПВЦ материјал, ќе му служи на целото семејство многу сезони.
Ѕидовите и дното на базенот се испечатени со реални фотографии од океанот, што дополнително ја подобрува безгрижната забава.
 
Несомнена предност на презентираниот сет е лесното склопување кое не бара никакви дополнителни алатки.
димензии 2.6*1.6*65
Сите греди се поврзани едни со други со помош на пружински приклучоци или иглички.
Елементите на структурата на рамката се изработени од најквалитетен челик, отпорен на корозија.
Ова обезбедува издржливост и безбедност при употреба.

8,125ден