INTEХ БАЗЕН-56475


Compare
INTEХ БАЗЕН-
Swim Center Family Lounge Baol има 4 вградени седишта со потпирачи за грб и 2 држачи за пијалоци.
Совршен за прскање и играње, овој забавен базен е одличен за ладење на пријателите и семејството цело лето.
Овој базен е едноставен и лесен за складирање за уживање следната сезона..

3,750ден