INTEХ БАЗЕН-57106


Compare
INTEХ БАЗЕН

Базенот за надувување од INTEХ е совршено место за деца во летните денови, базенот ќе пружи забава со часови. Базенот изгледа многу убаво. Истураме вода во базенот и на тој начин ја правиме забавата во градината попривлечна во топлите летни денови.
димензии 61*22

399ден