INTEХ БАЗЕН-57107


Compare

INTEХ БАЗЕН

цена 250 ден

Базенот за надувување од INTEХ е совршено место за деца во летните денови, базенот ќе пружи забава со часови.

Базенот изгледа многу убаво.

Истураме вода во базенот и на тој начин ја правиме забавата во градината попривлечна во топлите летни денови.

димензии 61х22

250ден