INTEХ БАЗЕН-58446


Compare

INTEХ БАЗЕН

Базенот за надувување од INTEХ е совршено место за деца во летните денови, базенот ќе пружи забава со часови.

Базенот изгледа многу убаво.

Истураме вода во базенот и на тој начин ја правиме забавата во градината попривлечна во топлите летни денови.

димензии 168*41

 

899ден