INTEХ БАЗЕН-59419


Compare

INTEХ БАЗЕН

Базенот за надувување од INTEХ е совршено место за деца во летните денови, базенот ќе пружи забава со часови.Базенот изгледа многу убаво. Истураме вода во базенот и на тој начин ја правиме забавата во градината попривлечна во топлите летни денови.

димензии 114*25

399ден