INTEХ БАЗЕН-59421


Compare
INTEХ БАЗЕН

цена 1.125 ден

Базенот за надувување од INTEХ е совршено место за деца во летните денови, базенот ќе пружи забава со часови.

Базенот изгледа многу убаво.
Истураме вода во базенот и на тој начин ја правиме забавата во градината попривлечна во топлите летни денови.

димензии 122х25

1,125ден