INTEХ БАЗЕН-57482


Compare

INTEХ БАЗЕН

Базенот за надувување од INTEХ е совршено место за деца во летните денови, базенот ќе пружи забава со часови. Базенот изгледа многу убаво. Истураме вода во базенот и на тој начин ја правиме забавата во градината попривлечна во топлите летни денови.

димензии 163*107*46

1,700ден