INTEX БАЗЕН ЕДНОРОГ-А57113


Compare

INTEX БАЗЕН ЕДНОРОГ

Базените за надувување Unicorn ќе ви гарантираат пријатно освежување во удобноста на вашиот дом.
Летните горештини повеќе нема да ви бидат проблем!
Прекрасен детски базен со мек под на надувување во мотив еднорог од летната колекција на Интекс.
димензии 1.27*1.02*69см

1,499ден