INTEX БАЗЕН ЖИРАФА-57105


Compare

INTEX БАЗЕН ЖИРАФА

Неверојатен детски базен на надувување Intex во форма на жирафа.

Не двоумете се, донесете им го овој весел шарен базен на децата во градината и направете им ги топлите летни денови попријатни, кога не можете да излезете со нив на вода!

565ден