INTEX БАЗЕН ЗАМОК-57122-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

INTEX БАЗЕН ЗАМОК

Базенот „Royal Castle Baby Pool“ Intex е апсолутно неверојатен.

Вашето дете ќе се чувствува како вистински витез на средниот век.

Обликот на замокот ќе го задоволи вашето бебе.

Ниските и широките страни, ќе предупредат за повреди на детето за време на играта.

димензии 122х122*

1,250ден