INTEX БАЗЕН КИТ-57440


Compare

INTEX БАЗЕН КИТ

Неверојатната глетка на базенот на надувување „Kit“ од брендот Intex ќе го плени детето на прв поглед.

Пријателски кит не само што ќе ви овозможи да се забавувате во водата, туку и ќе ве заштити од сонцето криејќи го во сенката на опашката. Посебна карактеристика на производот е фонтаната, која може да се напојува со дополнителен извор на вода.

Прекрасен базен ќе стане омилено место за рекреација и забавни игри за детето.

димензии 201х196х91*

1,899ден