INTEX БАЗЕН-ОБЛАЧЕ -А57141


Compare

Составен од заштитен чадор во форма на виножито за безбедност на вашите деца.
Можност за поврзување на игралиштето со градинарско црево за вашите деца да бидат ладни во текот на летото
За деца на возраст од 2 години и повеќе.
димензии 1.47*1.30*86см

1,199ден