INTEX БАЗЕН СО КОШ-57183


Compare
INTEX БАЗЕН СО КОШ
 
ЦЕНА 4.750 ДЕН
 
Предизвикајте го вашето семејство или пријатели на пријателски натпревар на кошарка додека останете кул во Intex Swim Center Shootin’ Hoops семеен базен на надувување.
Овој базен на надувување обезбедува часови забава за повеќе деца или возрасни одеднаш.
Доаѓа со кошаркарски обрач и топка.
димензии 200х147х46

4,750ден