INTEX БАЗЕН СО ПОКРИВ -57110-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
INTEX БАЗЕН СО ПОКРИВ
The Seahorse Baby Pool е живописен, возбудлив базен за бебиња за да се оладат и да се забавуваат во топлите летни денови.

Вградената сенка за сонце обезбедува заштита на вашето бебе од жешкото и блескаво сонце.

димензии 188х147х104

 

1,250ден