INTEX БАЗЕН СО ПОКРИВ-57119-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

INTEX БАЗЕН СО ПОКРИВ

Базен со покрив желка живописен, возбудлив базен за бебиња за да се оладат и да се забавуваат во топлите летни денови.

Вградената сенка за сонце обезбедува заштита на вашето бебе од жешкото и блескаво сонце.

750ден