INTEX БАЗЕН СО ПОКРИВ-57121


Compare

INTEX БАЗЕН СО ПОКРИВ

Базен патче живописен, возбудлив базен за бебиња за да се оладат и да се забавуваат во топлите летни денови.

Вградената сенка за сонце обезбедува заштита на вашето бебе од жешкото и блескаво сонце.

димензии 117х112х69

750ден