INTEX БАЗЕН СО ПОКРИВ-57470


Compare
INTEX БАЗЕН
ЦЕНА 2.000 ден
Незаменливо за уживање во летото.
Забавувајте се и создавајте незаборавни моменти секое лето.,
Вградената сенка за сонце обезбедува заштита на вашето бебе од жешкото и блескаво сонце.

2,000ден