INTEX БАЗЕН-56441


Compare
INTEX БАЗЕН-56441
димензии 168см*46см
Базенот за надувување од INTEХ е совршено место за деца во летните денови, базенот ќе пружи забава со часови.
Базенот изгледа многу убаво.
Истураме вода во базенот и на тој начин ја правиме забавата во градината попривлечна во топлите летни денови.

1,250ден