INTEX БАЗЕН-58415


Compare

INTEX БАЗЕН

цена 1.000 ден

Базенот за надувување Winnie the Pooh од INTEX,совршено место за деца во летните денови, базенот ќе пружи забава со часови.

Базенот се препорачува за деца над 1 година.

Базенот изгледа многу убаво.

Истураме вода во базенот и на тој начин ја правиме забавата во градината попривлечна во топлите летни денови.

димензии 109х102*

1,000ден