INTEX БАЗЕН-58426


Compare
INTEX БАЗЕН-
димензии 147см*33см
Базенот за надувување од INTEХ е совршено место за деца во летните денови, базенот ќе пружи забава со часови.
Базенот изгледа многу убаво.
Истураме вода во базенот и на тој начин ја правиме забавата во градината попривлечна во топлите летни денови.

780ден