INTEX БАЗЕН 58431-


Compare
INTEX БАЗЕН
58431-димензии 188см*46см
Базенот за надувување од INTEХ е совршено место за деца во летните денови, базенот ќе пружи забава со часови.
Базенот изгледа многу убаво. Истураме вода во базенот и на тој начин ја правиме забавата во градината попривлечна во топлите летни денови.

1,499ден