INTEX БАЗЕН-58474


Compare
INTEX БАЗЕН ШТО НЕ СЕ НАДУВУВА
Ќе обезбеди повеќечасовна забава со прскање вода за вашите малечки!
Ќе сакаат да прскаат и да играат во овој шарен детски базен .
Овој базен е апсолутен ветер за поставување.
Само одвиткајте го, наполнете го со вода и е подготвено за употреба. дизајн на базенот изгледа енергично и разиграно со живоописни бои.
Освен тоа, страничните ѕидови и дното се направени од добар материјал што го прави базенот многу издржлив.
Базенот Intex Snapset 4 стапки е лесен за складирање и може практично да се превиткува.
Овој базен не зазема многу простор и може да се чува во вашата градина, двор, тераса или дури и во затворен простор.
Поставете брзо – едноставно отвиткајте и наполнете со вода •

439ден