INTEX БАЗЕН-58480


Compare

INTEХ БАЗЕН

цена 2.125 ден

Базенот за надувување INTEХ е совршено место за деца во летните денови, базенот ќе пружи забава со часови.

Базенот изгледа многу убаво.

Истураме вода во базенот и на тој начин ја правиме забавата во градината попривлечна во топлите летни денови.

димензии 152х56+

2,125ден