INTEX ГУМА ЕДНОРОГ-57441


Compare

INTEX ГУМА ЕДНОРОГ

Овој магичен дизајн гума на еднорог во живописни бои ќе ги одржува децата ладни во лето.

димензии 272х193х104

1,899ден