INTEX ГУМА ЗА ПЛИВАЊЕ 59220


Compare
INTEX ГУМА ЗА ПЛИВАЊЕ
59220 димензии 62см*57см
Разиграна гума зо вода
.На надувување прстен за пливање со големи животни за деца.
Тој е еден од најдобрите гуми за пливање во кои детето не само што може удобно да се смести, туку може и да ужива со лебдење.

150ден