INTEX ГУМА ЗА ПЛИВАЊЕ 59241


Compare
INTEX ГУМА ЗА ПЛИВАЊЕ
59241-димензии 61см
Прстенот за капење Intex е одличен додаток за време на празничен одмор на море, езеро или во вашиот базен!

105ден