INTEX ГУМА- КИТ


Compare

INTEX ГУМА КИТ

Неверојатната ГУМА на надувување „Kit“ од брендот Intex ќе го плени детето на прв поглед. Пријателски кит не само што ќе ви овозможи да се забавувате во водата, туку и ќе ве заштити од сонцето криејќи го во сенката на опашката.

 

429ден