INTEX ГУМА ЅВЕЗДА


Compare

INTEX ГУМА ЅВЕЗДА

цена 500 ден

Со своите светли бои и забавниот облик на ѕвезда,

Ѕвездениот базен за надувување ќе ви овозможи вам и на вашите деца многу забава со играчки за базен и вода!

Со својата уникатна форма на ѕвезда за имагинативна игра на вода,гумата на надувување обезбедува интерактивна забава за децата и возрасните и е одличен додаток на вашиот семеен базен и играчки за рекреација на вода.

500ден