INTEX ГУМА-56581-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

INTEX ГУМА-56581

Гума за надувување од INTEX,совршено место за деца во летните денови, гумата ќе пружи забава со часови.

Гума со покрив ,вградената сенка за сонце обезбедува заштита на вашето бебе од жешкото и блескаво сонце.

545ден