INTEX МУСКУЛИ ЗА ВОДА


Compare
INTEX МУСКУЛИ ЗА ВОДА
димензии 23см*15см
Детски мускули – INTEX е важна пливачка помош за одржување на безбедноста на децата. Така, безбедноста на вашето дете, секако, ќе биде позагарантирана

135ден