INTEX перница за патување


Compare

ица е направена за долги патувања со воз, авион или автомобил. Поради меката површина и обликот на кроасан, обезбедува голема удобност. По употреба, воздухот може да се испушти и перницата да се сруши за да заштеди простор. Димензии: 36 x 30 x 10 cm

179ден