INTEX Mushroom Baby Pool -А57114


Compare
Интекс надуен базен за бебиња со форма на печурка. Печурката делува како чадор за сонце и дава делумна сенка.
Подот со меурчиња на надувување за подобра удобност при седење
Уживајте во боите на летото со овој детски базен
Мал, шарен базен за мало дете
Базенот е совршен за градината и парцелата
Може да се превиткува мали за патување или за складирање
Марка: Интекс
Димензии 102×89 ​​cm и капацитет за 45 литри/вода.

1,079ден