NTEХ БАЗЕН-57143


Compare

NTEХ БАЗЕН

цена 3.750 ден

Овој забавен и разигран базен внатре со мини базенот е одличен начин да се излади ова лето. . Дизајнот со два базени им дава на децата многу разноврсност за прскање и забава. Мини базен во поголем надворешен базен за дополнителен простор за играње.

димензии 279х36

3,750ден