NTEX My First Swim Float-А56590


Compare

Baby and Mom My First Swim Float е најновата гума Float/Swim од INTEX изработена од квалитетен материјал дизајниран од семејството Baby and Mom. Бебето може да научи да плива со нејзината мајка. Бебе е безбедно со сенка од облик на печурка и лебдат нозете на бебето во водата.Идеална гума за мали бебиња кој ќе уживаат заедно со својата мајка .

1,499ден