-29%
,

PINK-ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО
димензии 80см*37см*120см
*во цената вклучено е и огледалото
**во цената не е вклучен столот
**цената на столчето е 1.499 ден

4,999ден 6,999ден