PUNCHING BALL SET


Compare
PUNCHING BALL SET
Сет за удирање со топка.
Сетот вклучува пар ракавици и топка за удирање.
Висината на удирачката топка може да се прилагоди до 115 см Рачен дијаметар на зашиена гумена топка е 18,5см “.
Постољето е со димензија 35 см.

1,189ден