PUNCHING BALL SET-2103 y45


Compare
*PUNCHING BALL SET
*Сет за удирање со топка.
*Сетот вклучува пар ракавици и топка за удирање.
*Висината на удирачката топка може да се прилагоди до 102 см Рачен дијаметар на зашиена гумена топка е 18,5см “.
*Постољето е со димензија 52,5см*15,5 см.
*Нарачајте во порака брзо и едноставно

1,189ден